A foltos nyakorján estéje – Felvidéki vizsgasirató sörözés

A foltos nyakorján, köznapi nevén zsiráfusz hosszúnyakusz főleg Afrika kietlen tájain fordul elő. Azonban a kies Budapesten, a Margitról elnevezett híd közvetlen közelében is található egy hely, mely Osterbrau névre hallgat, és az itt őshonos nyakorjánok legfőbb célja az, hogy a bennük tárolt világos vagy sötét színű, habzó nedűvel oltsák a betévedt vándorok szomját. Ezen teremtményekben akár tíz liter sör is elfér, azonban néhány jó karban lévő egyetemistának nem jelenthet problémát az elfogyasztása!

Ha Te is egy vizsgázásban megfáradt kalandor vagy, várunk január 26-án 20 órára az Osterbrau-ba, amely a ll.kerület Tölgyfa utcájának 14-es házszáma alatt található. Oroszlánokat ugyan nem fogsz látni, annál inkább szép felvidéki lányokat és jóképű legényeket, akikkel megoszthatod zsiráfod tartalmát!

Csatlakozz az eseményhez a facebookon is!

Kategória: Akciók, Hírek | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>