Elnökség

Tárnok Balázs, elnök

1990. december 2-án születtem Komáromban, ahonnan a szülők az izsai családi fészekbe vittek. A komáromi Selye János Gimnáziumban eltöltött nyolc év után 2010-ben kezdtem meg jogi tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-és Államtudományi Karán. Azóta sikerült egy év Erasmust is teljesíteni Hollandiában. Egyéb tevékenység keretén belül huszárként őrzőm a katonai hagyományokat, illetve koordinálom a Learning Enterprises szlovákiai programját. Szeretem a KAD-os lányokat!

Katona Csilla, alelnök

1988-ban születtem. A nagymegyeri Corvin Gimnáziumban érettségiztem. Immár negyedik éve az ELTE-ÁJK hallgatója vagyok. Ha minden a terveim szerint alakul, akkor jogász leszek, ha nagy leszek. Számomra fontos, hogy a cipőm sarkának magassága megegyezzen a nadrágom hosszával és a táskám felszereltsége tükrözze a hatékonyságomat. Nálunk a karácsonyi mézeskalács mindig kombájn alakú.

Nagy Krisztina, alelnök

Hivatalosan Krisztina, de mindenki Kittiz, mert így érdekesebb az élet. Budapesten az ELTE BTK hallgatója vagyok, és ha minden szépen megy, újságíró lesz belőlem. Mindenképpen valaminek az írója, mert az irodalomba azóta szerelmes vagyok, hogy megtanultam olvasni egy Donald kacsás könyvből. De ha nem, gondolás leszek Velencében.

 

 

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>