Új honlappal az új félévre!

Ahogy itt olvashatod, eldurrant a startpisztoly, mint az RTO kereke, és útjának indult honlapunk. A színvilága még alakul, ahogy az egész oldal is, de már most is feltöltöttük hasznos információkkal.

A rendezvények menüpont alatt meglepetésszerűen az elkövetkezendő rendezvényekről írunk, amelyek a Kaszás Attila Diákkör műhelyében készülnek, de más akciókra is felhívjuk a figyelmedet, elsősorban a Diákhálózat és a Rákóczi Szövetség rendezvényeire.

Az újonnan érkezőknek szánjuk a Felvidékiként Budapesten FAQ menüt, amiben remélhetőleg mindenki megtalálja a választ kérdéseire a budapesten való tanulással kapcsolatban. Mi is tudjuk, hogy nem egyszerű eligazodni a magyarországi büroszférában, ezért osztottuk meg tapasztalatainkat.

Figyelmedbe ajánljuk még a naptárunkat, amelyet a jobb oldalon találsz. Ugyanitt tudsz csatlakozni facebook-oldalunkhoz is, és amennyiben szeretnél hírlevél formájában értesítést kapni a KAD híreiről, iratkozz fel hírlevelünkre is!

Kategória: Blog, Hírek | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>