Felvidéki Mikulás-buli

Mi tudjuk, hol lesz a Mikulás! Otthon is megvárhatod kitisztított cipővel, de jobb, ha csatlakozol hozzánk, és élőben is megkaphatod a kiérdemelt ajándékot!

Húzd fel a legszebbik ruhádat, cipődet, és gyere el a Kamrába (Lőrinc pap tér 4.) december 1-én este 8-ra! Mikulásbiztos kamránkban tündérek és manók lakta övezetben táncolj egy jót két finom csapolt sör között!

Hogy itt lesz a Mikulás, és puttonya is tele lesz, bizony nem valami április 1-i vicc, mert nincs április. Sőt, krampuszlányok is lesznek. Ha jó leszel, kaphatsz sokféle finomságot, ha rossz, a Mikulás elver a virgáccsal!

Az alkalomhoz illő zenéről és a hangulatról DJ Peter gondoskodik!

Ez még nem minden. A buli a decemberi DH-bulimaraton első állomása. Ha megjelensz nálunk, és kérsz útlevelet és bejegyzést bele, a soron következő Brünni bulira ingyen mehetsz be. Sőt, ha ezek után Prágába is ellátogatsz, ott további ajándékok várnak rád.

Várunk… ho ho ho hó!

Jelentkezz az eseményre a facebookon is!

Kategória: Akciók | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>