Nincs kategorizálva kategória bejegyzései

Mi lesz Skóciával? – beszélgetés egy skót jogásszal

-          Tárnok Balázs: Csütörtökön népszavazást tartotok Skóciában az ország függetlenségéről. Amennyiben a lakosság nemmel szavaz, az ország az Egyesült Királyság része marad, ha viszont igennel, egy független állam születik Skóciában. Mik a kilátások a várható eredményre? -          Alan Davidson: Ez … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blog, Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

A legnagyobb Gombaszög – a krasznahorkai tábor elmúlt 6 éve

A gimnáziumi érettségi után, 2009 nyarán látogattam először Krasznahorkára, az akkor még erősen diáktábor jelleget viselő nyári ifjúsági találkozóhelyre. Orosz Előd beszélt rá minket, mondván, ideális hely és esemény a gimnázium utáni, egyetemi élet megkezdéséhez. Igaza volt, meghatározó élményekben volt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blog, Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Tudjuk, mi jár a fejedben! – Szemeszterzáró felvidéki módra

Valami véget ért vagy minden most kezdődik el? Nálad is egyszerre sivatag, egyszerre dzsungel? Ez esetben valahol messze Délen.. a bútorokat told szerteszéjjel, MERT: A KAD szeretettel vár szemeszterzáró felvidéki partijára, ahol baráti társaságban, Kamra bumm-al a kézben, ütős zenére … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Támogasd Te is a határon túli magyarság ügyét adód 1%-ával

A Rákóczi Szövetség tevékenysége már sokatok számára ismerős lehet, hiszen számtalan területen képviseli és támogatja a határon túli magyarság, így a mi érdekeinket is. A Szövetség a Kárpát-medencében működő több mint 160 középiskolai és 170 városi szervezetével karöltve minden évben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Budapest után hazatérni – Vendégünk Elek József

Sokszor hallani arról, hogy Magyarországon szerzett diplomával nem lehet hazatérni Szlovákiába, mert ott képtelenség vele érvényesülni. A magyar tanulmányok alatt elfelejtünk szlovákul, nem tanuljuk meg a szlovák szakkifejezéseket, az otthoni rendszert. Karriert ezek után csak Magyarországon építhetünk – vagy nyugati … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Akciók, Hírek, Nincs kategorizálva | Címke: , , , | 1 hozzászólás

A legjobb, ami veled történhet jövő szerdán

Ugye Budapesten vagy a jövő héten? Nem? Akkor utazz le/fel! A Kamra kajálda és mulató szerda este csak a felvidéki diákoké és barátainké! A szemeszter első felvidéki bulijában a krasznahorkai DH táborban megismert DJ Peter és sokféle italakció gondoskodik a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Akciók, Hírek, Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!