tarnok.balazs bejegyzései

Egy felvidéki poéta Budapesten

Szeptemberben elindult az új szemeszter, ami diákkörünk számára azt jelentette, hogy némi vérfrissítés érkezik. Ez annak rendje és módja szerint teljesült is, szép számmal gyarapodtunk (hol vannak már azok a diákkör alapító 2010-11-es évek, amely társaságnak nagy része már befejezte … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blog | Szóljon hozzá most!

Mi lesz Skóciával? – beszélgetés egy skót jogásszal

-          Tárnok Balázs: Csütörtökön népszavazást tartotok Skóciában az ország függetlenségéről. Amennyiben a lakosság nemmel szavaz, az ország az Egyesült Királyság része marad, ha viszont igennel, egy független állam születik Skóciában. Mik a kilátások a várható eredményre? -          Alan Davidson: Ez … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blog, Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

A legnagyobb Gombaszög – a krasznahorkai tábor elmúlt 6 éve

A gimnáziumi érettségi után, 2009 nyarán látogattam először Krasznahorkára, az akkor még erősen diáktábor jelleget viselő nyári ifjúsági találkozóhelyre. Orosz Előd beszélt rá minket, mondván, ideális hely és esemény a gimnázium utáni, egyetemi élet megkezdéséhez. Igaza volt, meghatározó élményekben volt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blog, Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Én Bárdos Gyulára szavazok

Az alábbi sorok írója nem egy fizetett politikai hirdetés, hanem a pozitív gondolatok és tanulságok miatt értekezett a témában. Amikor pár hónappal ezelőtt az MKP bejelentette, hogy saját köztársaságielnök-jelöltet állít Bárdos Gyula személyében, kissé visszás érzések keringtek bennem. Habár a jelölt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blog | Címke: , , , | Szóljon hozzá most!