Könyvgyűjtés!

Könyvgyűjtési akció indult felvidéki iskolák számára. A Rákóczi Szövetség és a Kaszás Attila Diákkör közös szervezésében a Szenczi Molnár Albert Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola számára április 2-ig, tehát még másfél hétig várjuk a könyveket.

Eddig sem kevés kötet gyűlt össze , és növelni is fogjuk még a számukat, de jó lenne minél nagyobb adománnyal rendelkezni az akció végére!

Elsősorban gyerekek részére gyűjtünk, de minden magyar nyelvű könyv (persze elfogadható tartalmi keretek között) gazdára fog találni, hiszen amit nem iskolai könyvtárba adunk azt községi könyvtárban igyekszünk majd elhelyezni, ezzel segítve anyanyelvünk ápolását.

Ha van felajánlani való könyved, akkor kérjük, hozd be március 27-én és 30-án az ELTE BTK-ra (1088. Bp. Múzeum krt. 6-8. ) 10:00- 15:00 között.

Ha kérdésed lenne, vagy esetleg segítségre van szükséged, írj a feketezsuzsanna0@gmail.com címre.

Kategória: Akciók | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>